Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

bezittelijk voornaamwoord frans oefenen

Je kunt de materialen op verschillende manieren. Persoonlijk bezittelijk voornaamwoord.

Persoonlijk Voornaamwoord Bezittelijk Voornaamwoord Persoonlijk Voornaamwoord Woordsoort Onderwijs
Persoonlijk Voornaamwoord Bezittelijk Voornaamwoord Persoonlijk Voornaamwoord Woordsoort Onderwijs

Bezittelijk voornaamwoord Frans French Quiz - Quizizz.

. Fils habite à Paris. 1st - 2nd grade. Persoonlijk voornaamwoord 2. Bijvoeglijke naamwoorden 2.

Het bezittelijk voornaamwoord - Ladjectif possessif. Met de bezittelijke voornaamwoorden kan je zoals het woord al zegt bezit aangeven. Haar wordt hier wel vervangen door een naam in dit geval Lindas. Wil je oefenen met het bijvoeglijk naamwoord in het Frans.

Dat is zijn zus. Bijvoeglijke naamwoorden 1. Ce sont les stylos de Roland. 20-jun-2018 - junior Einstein oefenen bezittelijk voornaamwoord voornaamwoorden bezit zelfstandig naamwoord uitleg overzichtskaart.

Zowel regelmatige als onregelmatige vormen. Het bezittelijk voornaamwoord geeft een bezit aan. In deze oefening ga je oefenen met het herkennen van het bezittelijk voornaamwoord. In dit leermiddel vind je een les over voornaamwoorden.

Père a 50 ans. Vul het juiste bezittelijke voornaamwoord in vertaal vanuit het Nederlands Onder de oefening vind je de antwoorden 1 Je cherche les clés de. Dat is haar school. Met deze werkvorm oefenen de kinderen met het.

Haar ouders zijn aardig. Belangrijk om te onthouden is dat het geslacht van het bezittelijk. Oefening 2 klas 23 Oefening 3 invuloefening vertalen. In het Frans is dit niet zo.

Oefenmateriaal voor het examen staat op de site van DUO onder Oefenen voor het staatsexamen vo en ook op examenblad. In het Nederlands zeggen we mijn jouw zijn haar ons jullie uw hun afhankelijk van wie het bezit is. Haar zoon woont in Parijs. Haar is in deze zin een bezittelijk voornaamwoord.

About Press Copyright Contact us Creators Advertise Developers Terms Privacy Policy Safety How YouTube works Test new features Press Copyright Contact us Creators. Vaak staat het voor een zelfstandig naamwoord. Maar je wordt gedwongen om er. In deze zin zijn we aan het vals spelen.

DE FRANSE BEZITTELIJK VOORNAAMWOORDENLES ADJECTIFS POSSESSIFS. Het bezittelijk voornaamwoord alle vormen. Het is een veel frans grammatica oefenen bezittelijk voornaamwoord fout in de Nederlandse spreektaa. Klik op de bezittelijk voornaamwoorden om ze te.

Vacances étaient super. Je ne vois pas vélo. Mijn kamer is groot. Haar vader is 50 jaar.

Onze vakantie was super. Onderstreep op het werkblad elk bezittelijk voornaamwoord met paars. Ihnen en wordt het passende bezittelijk voornaamwoord Ihr. Bezittelijk voornaamwoord - pronom possessif Oefeningen voor het leren van Franse grammatica en Franse werkwoorden Vivienne Stringa Frans leren à la française Accueil.

Bezittelijke voornaamwoorden worden gebruikt om eigendom uit te drukken. Het boek is van jou het is jouw boek. Door goed te oefenen met de verschillende vormen maak je je deze woorden eigen. Hang de zinnen op in de klas laat.

Lees eerst de uitleg over het bezittelijk voornaamwoord. In deze oefening vul je het ontbrekende bezittelijke. Persoonlijk voornaamwoord 1. Ik zie mijn fiets niet.

Ze geven aan dat er een bepaalde relatie is tussen bijvoorbeeld een persoon en een zelfstandig naamwoord. Deze bezittelijke voornaamwoorden worden verbogen. De bezittellijke voornaamwoorden ma ta sa worden mon ton son als ze worden gevolgd door een zelfstandig naamwoord met een klinker of een stomme h. De voornaamwoorden die aan bod komen zijn.

Oefening 4 klas 3 antwoord op vraag Oefening 5 zinnetjes vertalen Oefening 6 klas 4 zelfstandig gebruikt.

L Adjectif Possessif Twee Oefeningen Oefeningen Werkbladen
L Adjectif Possessif Twee Oefeningen Oefeningen Werkbladen
Oefening In Context Het Persoonlijk Voornaamwoord Het Pronomen Personale Het Bezittelijk Voornaamwoord Het P Persoonlijk Voornaamwoord Oefeningen Zinsbouw
Oefening In Context Het Persoonlijk Voornaamwoord Het Pronomen Personale Het Bezittelijk Voornaamwoord Het P Persoonlijk Voornaamwoord Oefeningen Zinsbouw
Franse Getallen Tot 1000 Frans Taal
Franse Getallen Tot 1000 Frans Taal
Adjectif Possessif Schema
Adjectif Possessif Schema
Oefening Vul In De Of Het Taal Leerstrategieen Vocabulair
Oefening Vul In De Of Het Taal Leerstrategieen Vocabulair

Posting Komentar untuk "bezittelijk voornaamwoord frans oefenen"